10 Ekim 2012 Çarşamba

Mitanni'de 'Bir Şeyler Eksik'!



Happy People ve Çağıl Kaya Band sahnesinde görmeye alışık olduğumuz  Çağıl Kaya yeni projesi Bir Şeyler Eksik’le 11 Ekim’de Cafe Mitanni’de.

‘Bir Şeyler Eksik’ adını Bülent Somay'ın aynı adlı kitabından alıyor. Kitabın içeriğiyle grubun isminin doğrudan bir ilişkisi yok; ancak grupta sadece davul, bas, üflemeliler ve vokal var. Gitar ya da piyano gibi herhangi bir eşlik enstrümanının olmadığı grupta da 'eksik' olan bir şeyler var…

Saat 20.00’da dinleyicinin karşısında olacak ekipte Çağıl Kaya’yla birlikte Alper Yılmaz (bas), Bulut Gülen (trombon), Tamer Temel (saksafon) ve Erdem Göymen (davul) bulunuyor.

Konserin Facebook sayfasına buradan ulaşılabilir!


Çağıl Kaya neler yaptı?
Ankara'da doğdu. Ege Üniversitesi kimya bölümünden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül GSF Müzikoloji bölümünü bitirdi.
İstanbul Üniversitesinde Müzik yüksek lisansı yaptı.
Kendi çalışmalarının yanı sıra 2009 yılından bu yana Happy People grubunun da solistliğini yapan Kaya bu güne kadar Yahya Dai, Cem Aksel, İmer Demirer, Serkan Özyılmaz, Burak Bedikyan, Engin Recepoğulları, Bora Çeliker, Tamer Temel, Alper Yılmaz, Ozan Musluoğlu, Kağan Yıldız, Kürşad 
Deniz, Burçin Büke, Alpay Çiftçi, Volkan Hürsever, Deniz Dündar, Kürşat And, Eylül Biçer, Volkan Topakoğlu gibi isimlerle sahne aldı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder